Blog post illustration

Helend vrouwen weekend

Dit weekend is ontstaan uit mijn onderzoeken, opleidingen en eigen beleving van de afgelopen twee jaar. Als ik kijk naar de vrouwen om me heen zie ik een enorm verlangen een verlangen die hen moe maakt, uitput en langzaam zichzelf niet meer herkennen. De jonge vrouw spiegelt zich aan illusies en durft niet meer in haar kracht te staan zo groeit zij verder tot vrouw/moeder en daar wordt de disbalans groter. De gevoelswereld wordt almaar afgesloten en de weg naar binnen wordt overzien. Terwijl ik kijk zie ik één voor één wijze en prachtige vrouwen met een ontembare schoonheid. Het ontroerd me en zet me aan tot kennis te delen met de reis naar binnen want deze reis maak ik ook en deze is nog niet klaar 😉 de weg waar wij een enorme liefde hebben daar waar wij onze krachten bezitten. En dit is wat moeder aarde ons tot uitnodigt deze liefde en krachten te laten verbinden.

Dit weekend is voor de vrouw die haar authentieke zelf wil zijn, die wil kijken naar haar talenten, gebreken, kracht, speelsheid en haar oeroude wijsheid.
Santé Jardin is een plek waar natuur haar pracht laat zien, waar gezondheid, verbinding, innerlijke vreugde, groei waar authenticiteit en kennis staan.

 

In dit weekend ontdekken we de genezende kracht van moeder aarde en onze oeroude wijsheid. We verbinden ons met het drieverwarmers hoofd, hart en buik.
Deze prachtige reis ziet er ongeveer als volgt uit:

 

Aankomst vrijdag 1/7 16u verwelkoming met thee of kruidenlimonade

- kennismaking met Sante jardin en faciliteiten
- stoofpotje op het kampvuur
- vrouwen cirkel met Rebozo zelfmassage

Zaterdag 2/7

- voetenpad en gentle yoga
- ontbijt
- vrouwencirkel ( de vrouw die op zoek is naar haar authentieke zelf)
- lunch + me time ( rusten, zwemmen, healing op aanvraag, 1u persoonlijke coaching)
- kruidenworkshop Dorine met thee, vlier/klaver limonade en lekkers.
Wandeling doorheen de verschillende lichaamsstelsels die zich chronologisch in de tuin bevinden met aandacht voor de bijhorende thema’s die bij dat stelsel horen.
(als vb maag-en darmen: Wat neem je op, wat vind je moeilijk om los te laten / spijsvertering: wat is moeilijk te verwerken, wat gaat vlotjes, ...). Hierbij maakt men kennis met de bijhorende kruiden en is het de bedoeling dat men naar eigen keuze een stelsel gaat opzoeken en contact maakt met de hier aanwezige kruiden (voelen, ruiken, kijken, ..)

- eten
- cacao ceremonie aan het kampvuur ( in samenwerking met https://nl.purekakaw.com) en nina.

Zondag 3/7

- gentle yoga je adem als gids je hart als vertrouwenspersoon.
- ontbijt
- vrouwencirkel ( verbinden, liefde, omarmen, loslaten)
- lunch
- Helend afscheidsritueel de vrouw in haar pracht en kracht met closing the bones.

 

 

Overnachting is in de yurt :

De yurt is gebouwd door een sjamaan uit mongolië het heeft een prachtige energie.

 

oF

Er is ook een feeërieke woonwagen die is ingericht met keuken en extra comfortabel opgemaakt bed. Hierin zijn aanwezig koffiezet, waterkoker, oventje (hetelucht), gasfornuis, koelkast met diepvriesvakje, koffie, filters, thee, melk, confituur, boter, kruiden, olijfolie en keukenlinnen. Dit is voor de vrouw die helemaal niet klaar is om een yurt te delen.

Kostprijs 265 euro grote sjamaan Yurt en 300 euro Feeërieke woonwagen (volledig privacy)

• Je kan ook één overnachting nemen prijs wordt dan besproken.
• In het weekend zit alles in begrepen eten (Hettie Food eten), yoga, verblijf, sapjes, thee, koffie, kruidenworkshop met Dorine, cacao cirkel, etc….
• Ben je nieuwsgierig ga even naar de website van https://www.santejardin.be/retreat/

logo yoga with taylor

Yoga with taylor

Yoga with taylor

BE 0643 436 038
Mason, Matthew
Schildekenstraat 5
9940 Evergem

Blijf op de hoogte

Yoga With Taylor © 2022
Crafted by Ident-IT bv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram