Blog post illustration

Postnatale workshop

S.O.S moms on a rollercoaster!

Geen enkele nieuwe moeder heeft een glazen bol die haar laat zien hoe het leven eruit zal zien een dag, een week of enkele maanden na de bevalling. Naast de geneugten van het verwelkomen van je kleintje in de wereld, komt er een geïndividualiseerd gevarieerd pakket met postpartum-uitdagingen. Niets verandert je lichaam en je leven meer dan moeder worden. Per slot van rekening heb je net een zwangerschap van ongeveer 40 weken achter de rug, en waarschijnlijk ook een paar lange uren bevalling, op weg om je kleintje ter wereld te brengen.

Maar daar stopt het werk niet. Sterker nog, je begint net. Je hebt niet alleen een nieuwe baby om voor te zorgen, maar je hebt ook je postpartumlichaam om langzaam te laten herstellen. En hoewel je alle voorgestelde stappen kunt nemen om je voor te bereiden op dit deel van de reis, bereidt niets je zo goed voor als er middenin zitten.

  • Met Yoga brengen we het moment NU in een liefdevolle energie.

 

Yoga for moms and there baby's:

In deze yoga reeks maak je kennis met andere mama's en hun baby's. Verken je met yoga en leer je hoe je yoga in je crazy momlife inplant. Je werkt met de ademhaling om je geest tot rust te brengen,  deelt eigen ervaringen en luistert naar andere moeders en je duikt in het oestrogeen en haar schoonheid. Vooral leer jezelf beter kennen en de wijsheid van je lichaam. We creëren een draagvlak voor alle moeders en hun baby.

• Zelfzorg ( a happy mom is a happy family, a unhappy mom is a unhappy family)
• Beweging neemt spanning weg in je lijf.
• Rust in je hoofd.
• In contact staan met je intuïtie en oerkracht en deze bekrachtigen.
• Jouw lichaam beter begrijpen ( hormonen)
• Ritme van je lichaam volgen ( niet het ritme van supermom)

Wanneer?

6 zondagen ( 4 met baby, 2 zonder) Start April 2023 .

logo yoga with taylor

Yoga with taylor

Yoga with taylor

BE 0643 436 038
Mason, Matthew
Schildekenstraat 5
9940 Evergem

Blijf op de hoogte

Yoga With Taylor © 2022
Crafted by Ident-IT bv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram