Blog post illustration

Postpartum yoga for mom's

Postpartum yoga

Een healing voor elke postpartum mom! Deze yoga practice brengt je terug in jouw lichaam. Met aandacht voor het herstel van het bekken en de baarmoeder. Na negen maanden een baby dragen en dan baren, is het heel belangrijk het innerlijk herstel helemaal heelt. Door de veranderingen van het lichaam voelen nieuwe moeders zich na de bevalling vaak zwak en inflexibel. Gebieden zoals de heupen, de rug en de schouders kunnen bijzonder gespannen zijn.

Deze practice is diep voedend, koesterend en je ervaart een enorme draagkracht. Zowel emotionele, fysiek en mentaal wordt elke mom ondersteund. Wekelijks reik ik tools aan om het postpartum jaar in evenwicht en harmonie met  haar uitdagende momenten in zachtheid te benaderen. 

Na deze les ervaar je aanwezigheid in jouw lichaam, stevige voeten op de grond en ervaar je groeiende innerlijke kracht, de baby krijgt al deze mooie energie mee. En samen gaan jullie verder in deze mooie reis van moederschap.

Je kan deelnemen vanaf 8 weken na de geboorte afhankelijk van hoe de geboorte was. Neem alvast even voor inschrijving contact op.

 

Zelfzorg ( a happy mom is a happy family, a unhappy mom is a unhappy family)
• Ritme van je lichaam volgen ( niet het ritme van supermom)

 

Wanneer:

Nieuwe reeks  start vrijdag 12april  2024

20u15- 21u30 75 minuten(only mom time) in The future house ( Wondelgem)

Inschrijven via de website van de the future house https://thefuturehouse.be

 

logo yoga with taylor

Yoga with taylor

Yoga with taylor

BE 0643 436 038
Mason, Matthew
Schildekenstraat 5
9940 Evergem

Blijf op de hoogte

Yoga With Taylor © 2022
Crafted by Ident-IT bv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram