Blog post illustration

Wombhealing

Womb healing kan iets betekenen voor elke vrouw.

De baarmoederruimte kan je zien als een emotionele vuilnisbak. Hier slaan we vaak energetische indrukken op van vroegere relaties, geliefden, emotionele herinneringen en trauma's. Deze afdrukken kunnen verborgen blijven in ons onderbewustzijn, waardoor energetische blokkades ontstaan in onze baarmoederruimte.

De baarmoeder is een plek van diepe wijsheid waar onze creatieve kracht parelt. Hier wordt nieuw leven of nieuwe ideeën geboren. De waarheid is dat geboorte niet alleen plaatsvindt op het fysieke vlak in de vorm van een kind. Wij ervaren het geboorteproces ALLEMAAL op een energetisch vlak, in de vorm van een nieuw project, een nieuwe intentie, of misschien een nieuwe manier van leven. Als zich hier (ons heiligbeenchakra) energetische blokkades vormen, kunnen we het gevoel hebben vast te zitten. Als onze creatieve energie niet vrij kan stromen, ontbreekt het ons aan helderheid en is onze kracht beperkt. Onze baarmoeder is een directe poort voor de geest om het fysieke rijk binnen te gaan... of dat nu is in de vorm van een baby, of een inspiratie om een idee te laten ontstaan.

Met womb healing brengen we terug bewustzijn in de baarmoeder, een bijzondere plek van creatie, scheppingskrachten en oeroude wijsheid. Womb healing brengt de vrouw in een betere verbinding met haar baarmoeder waardoor er nieuwe verbindingen en inzichten ontstaan. Dit kan helpen energiekoorden van gehechtheid op te lossen, oude wondes, trauma, emotionele genezing van verliezen zoals miskraam, doodgeboorte en abortus ondersteunen. En wanneer er een kinderwens is of disbalans in de fertiliteit kan dit een bedding van draagkracht brengen. Vanuit deze helende verbinding verhogen we ons bewustzijn, ontspannen we de baarmoeder,  verhogen we de vruchtbaarheid en creëren we een fijne veilige plek om de creatie of  baby te ontvangen in een liefdevolle warme baarmoeder.

Elke reis is persoonlijk en uniek. De workshops en retreats herinneren we onze cycli en wat we nodig hebben, leren we onze hormonen begrijpen, verdiepen we ons in onze yoni, ervaren we door ademhalingswerk een diepe staat van flow, herontdekken we wat moeder natuur ons geeft om onszelf te voeden en werken we met helende massage, rebozo technieken. Een workshop of een retreat is zo verhelderend, verruimend en gaan steeds door op een prachtige plek in een veilige bedding in de natuur, genaamd Sante Jardin.

Wil je liever een één op één sessie stuur een mailtje.

 

Komende events:

 Wombhealing workshops 2024

 

logo yoga with taylor

Yoga with taylor

Yoga with taylor

BE 0643 436 038
Mason, Matthew
Schildekenstraat 5
9940 Evergem

Blijf op de hoogte

Yoga With Taylor © 2022
Crafted by Ident-IT bv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram