Blog post illustration

Wombhealing

De baarmoeder ruimte kan je zien als een emotionele spons. Hier absorberen vrouwen indrukken op van vroegere relaties, geliefden, emotionele herinneringen, trauma's. Maar ook woont hier onze voorouderlijke erfenis en leeft de imprint van de geboorte. Deze indrukken kunnen verborgen blijven in het onderbewustzijn, waardoor er blokkades ontstaan in de baarmoeder ruimte.

Dit kan je fysiek ervaren door een overspannen kaakspier, overactief in stem gebruik of blokkeren, seksueel afgesloten of seksueel overactief zijn,  in veelheid en snelheid door het leven navigeren met gevolg tot Burn out. Emotioneel, kan je dit ervaren door gevoelens die onderdrukt worden en een overspoeld zenuwstelsel. 

Een womb reis kan helpen energiekoorden van gehechtheid doorzien, oude wondes, trauma, emotionele genezing van verliezen zoals miskraam, doodgeboorte en abortus ondersteunen. En wanneer er een kinderwens is of disbalans in de fertiliteit kan dit een bedding van draagkracht brengen en de zelfliefde aansterken. Vanuit deze helende verbinding, ontspannen we de baarmoeder, maken we ruimte om onze zelfheling te activeren,  verhogen we de vruchtbaarheid en creëren we een fijne veilige plek om de creativiteit of  baby te ontvangen in een liefdevolle warme baarmoeder.

Samen zijn we een geslacht dat hier is om te creëren, om te scheppen, van onze diepste verlangens. Een herinnering dat we hier niet gekomen zijn om te lijden. Een uitnodiging om Jouw power terug te nemen en jezelf onvoorwaardelijk graag te zien en te vertrouwen.

Ja, jij mag deze liefde onvoorwaardelijk ontvangen. Want dat ben jij onvoorwaardelijk liefde 🧡

Het gaat niet om altijd perfect, altijd happy , onder controle, altijd Succesvol en altijd gezonde keuzes te maken. Samen ZIJN, zonder oordeel en onze harten openen is een ondenkbare energie van liefde die stroomt.

 

Wil je liever een één op één sessie stuur een mailtje.

Investment in Self:

140 euro

één sessie duurt 2u

 

Komende events:

 Wombhealing workshops 2024

  • 9 juni @Householdpractice Gent
  • Retreat 5- 7 juli in Sante Jardin

 

logo yoga with taylor

Yoga with taylor

Yoga with taylor

BE 0643 436 038
Mason, Matthew
Schildekenstraat 5
9940 Evergem

Blijf op de hoogte

Yoga With Taylor © 2022
Crafted by Ident-IT bv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram