Blog post illustration

Retreats

Zwangerschapsretreat 24 tot 26 mei 

Een weekend aan diepe ontspanning en draagkracht in het prachtige Sante Jardin.

 

Ben jij tussen de 16 en 37 weken zwanger?

Voel je dat je meer in je hoofd zit en minder in je lichaam?
Voel je de behoefte om te ontspannen?

Wil je meer in je kracht komen te staan?
Je meer te verbinden met jezelf en het leven die in jou groeit?

Stil te staan bij deze diepe transformatie naar het moederschap ?

Jouw bewust ZIJN vergroten ?

Zin in een weekendje helemaal niks MOETEN maar gedragen worden en gevoed worden door een team aan prachtvrouwen ?

Yes, dan is dit weekend helemaal voor jou 🙂

 

Een zwangerschap is één van de meest heilige, transformerende processen in het leven van een vrouw. Er is niets wonderlijker dan het creëren van nieuw leven. Het idee dat een minuscuul zaadje na een lange dans samensmelt met een eicel, hartactiviteit opgang stelt, alle celdelingen perfect te laten plaatsvinden, je babytje te laten groeien vanuit zo ongeveer helemaal niets. Dit is het magische werk waar een vrouwenlichaam negen maanden met bezig is.

Deze intense maar wel bijzondere reis is een ware transformatie voor de mama in spé. Niet alleen wordt er een baby geboren maar ook een moeder. Dit weekend gaat om de moeder en het meescheppen van wat we ons babytje toe wensen. In een veilige warme en liefdevolle bedding creëren we een weekend waar jouw lichaam en geest gevoed zal worden niet alleen met lekker biologisch eten maar met helende momenten( yoga, natuur, vrouwencirkel, reiki, rebozo's, vrouwenpracht en een Mother Blessing ceremonie)  Waarin jij zal gedragen worden in jouw reis van deze zwangerschap. En naar huis zal keren in een ontspannen staat.

 

We starten vrijdag avond 16u30 en eindigen zondag 16u30

Prijs voor het ganse weekend  ( heerlijk vegetarisch en biologisch eten, gebruik van yogamatten, handdoeken en bedlinnen, onbeperkt fruit en kruidenthee, eigen bed )

Investment in self:

Sjamaan yurt 4 personen  375 euro
Twee persoons ruimte 395 euro
éénpersoon pipowagen   455 euro

Early bird ( na 30maart late bird +20€)

Maximum 6 inschrijvingen.

 

 

 

Womb Journey retreat

Je baarmoeder helen, womb food ontdekken, je vrouwelijke kracht omarmen en een heilige ruimte cultiveren om te transformeren en te groeien.

5, 6  en 7 juli

 

Ben je nieuwsgierig :

in de reis van diepe ontspanning, zakken in je lichaam, verbinden met je hart en baarmoeder  ?`

naar organic foods, slowjuicen en hoe je lekker zoets kan maken ?

naar een womb journey en de helende effecten ?

en ontdekken wat de invloeden zijn van jouw voorouders in jouw systeem?

 

Dan is dit weekend iets voor jou!

Dit weekend is ontstaan uit mijn eigen healings reis die ontstaan is na begin van baarmoederhalskanker in 2014.

Zelf heb ik een bijzonder journey gemaakt in de baarmoeder, de ontdekkingen waren schokkend en terzelfder tijd  helend. Zoveel moois om te delen en dit natuurlijk in co creatie met andere wijze vrouwen die mijn pad gekruist zijn.

We leven allemaal in een samenleving waarin ons geleerd wordt goedkeuring en waarde te ontlenen aan overwegend mannelijke systemen en waarden. Hierin wordt het vrouwelijke vaak onbewust verworpen of gezien als 'niet genoeg zijn'.

Waardoor de vrouw denkt in haar manifesterende rol te staan ze zich meer zal gewaardeerd voelen en zijn. Helaas is mijn ontdekking hierin dat dit echter wel in het denken zit. Meer en meer zien we vrouwen in burn outs stranden, helemaal uitgeput, oververmoeid met een over gestimuleerd zenuwstelsel. Deze vrouwen zijn zichzelf verloren onderweg omdat ze hun vrouwelijke energie en mannelijke energie niet in harmonie konden laten samen werken. Wanneer we ontdekken om deze twee yin(vrouwelijk) en yang(mannelijk) energie met elkaar als een symbiose laten spelen/dansen met elkaar, verandert ons celgeheugen en ervaren we een andere dynamiek in ons systeem.

Je zult merken dat er in de natuur veel tegenstellingen zijn die elkaar nodig hebben of moeten samenwerken om tot een bepaald eindresultaat of groei te komen. Waarom denken wij mensen dat wij anders werken? Mochten we allen tot dit inzicht komen en ontdekken hoe onze lichamen met de natuur mee bewegen. Hoe zou de wereld er dan uit zien?

De baarmoederruimte kan je zien als een emotionele vuilnisbak. Hier slaan we vaak energetische indrukken op van vroegere relaties, geliefden, emotionele herinneringen en trauma's. Deze afdrukken kunnen verborgen blijven in ons onderbewustzijn, waardoor energetische blokkades ontstaan in onze baarmoederruimte.

Waar beginnen we? Velen van ons hebben trauma's uit dit huidige leven, vorige levens, we slaan trauma's op in ons DNA van onze voorouders (en hun vorige levens als ze zich niet realiseren dat ze ongezonde oude patronen inbrengen), en karmische akkoorden uit vorige levens. Ja, het is een ingewikkeld web! De eerste stap naar het opruimen van de blokkades die een wereldwijde verschuiving in de weg staan, is het transformeren van voorouderlijke wonden.
Zonder voorouderlijke genezing wordt onze opgebouwde wijsheid bedekt en geblokkeerd door angst en trauma. Wanneer we de angst en het trauma transformeren, kan de wijsheid uit vorige levens en voorouderlijke lijnen doorkomen.

De baarmoeder is een plek van diepe wijsheid waar onze creatieve kracht parelt. Hier wordt nieuw leven en/of nieuwe ideeën geboren. De waarheid is dat geboorte niet alleen plaatsvindt op het fysieke vlak in de vorm van een kind. Wij ervaren het geboorteproces ALLEMAAL op een energetisch vlak, in de vorm van een nieuw project, een nieuwe zaak, een nieuwe intentie, of misschien een nieuwe manier van leven. Als zich hier (ons heiligbeenchakra) energetische blokkades vormen, kunnen we het gevoel hebben vast te zitten. Als onze Shakti niet vrij kan stromen, ontbreekt het ons aan helderheid en is onze kracht beperkt. De reis in de baarmoeder is uniek voor elke vrouw, en heeft niets te maken met dogmatische idealen van vrouwelijkheid of het vervullen van de rol van wat een vrouw 'zou moeten' zijn.

Dit weekend gaat om in je lichaam zakken, verbinden met je hart,  je baarmoeder en ruimte laten ontstaan om je op een bekrachtigende manier te verbinden met jezelf en gelijkgestemden.

Contact maken, verbinden, voelen, ontdekken, zelfliefde en onze lichamen voeden. Weekend waar je zal kokerellen, ontspannen, je niet over het huishouden hoeft te ontfermen, ontdekken en groeien op jouw pad. Op een prachtige plek in de natuur waarin je in een liefdevolle bedding in vertrouwen jouw womb journey reis maakt.

Samen met een team aan prachtvrouwen nemen we je mee in je wijze lichaam en de creatie kracht  van jouw baarmoeder.

 • We starten vrijdagochtend  5juli om 10u en eindigen zondag om 17u.
 • Prijs voor drie dagen en twee nachten ( heerlijk vegetarisch en biologisch eten, gebruik van yogamatten, handdoeken en bedlinnen, onbeperkt fruit en kruidenthee, eigen bed, workshops gezonde voeding, yoga, meditatie en helende handen )

Investment in self:

 • Sjamaan yurt 4 personen  435 €
 • Twee persoons ruimte euro 455 €
 • éénpersoon pipowagen  505 euro

Early bird ( na 30maart late bird +20€)

 • Maximum 7 inschrijvingen.

 

 

Rewilding & rebirthing deep dive weekend 

Oktober  11, 12, 13

2024

Waar?

Sante Jardin te Wachtebeke.

 

‘Rewilding & rebirthing'’ journey to women hood🌱

Verlang je naar een diepere verbinding met jezelf?
Ontdekken wat een leven vanuit jouw diepste midden en wijsheid is?

 

Ergens onderweg, met winst en vooruitgang in technologieën die ons leven makkelijker beloofden te maken, verloren wij als vrouwen ook iets. We verloren de wildheid van onszelf, het deel dat synchroon liep met de natuur en de natuurlijke ritmes van de aarde. Soms willen vrouwen zo graag sterk zijn, dat ze dat vanuit een mannelijke energie doen, en je voelt dat het niet natuurlijk voelt. Mannelijke energie en vrouwelijke vibreert het mooist als deze in harmonie is. Helaas zijn we deze harmonie verloren onderweg en nam de manifesterende kant de hand. De angst, schaamte, het ongemak dat we kunnen ervaren om vrouwelijk en krachtig naar buiten te treden, kun je een wonde noemen. Rewilding betekent niet terugkeren naar een oude manier van leven, het is een uitnodiging voor verbinding met je diepste zijn. Om niet meer te leven zoals verwacht wordt maar te leven vanuit innerlijke vrijheid.

Dit retreat neemt je mee in de natuur en jouw oeroude wijsheid.  Dit om je te herinneren dat je hier op aarde thuishoort en aan de diepe wildheid in je, evenals aan het DNA van je voorouderlijke afkomst dat nog steeds in je cellen leeft. Leer je lichaam van binnenuit kennen door te leren wat goed voor je is.

Contact maken met de ritmes van de natuur is een integraal onderdeel van de Re Birth Wilding reis. En dit op een prachtige plek gevuld met natuur Sante Jardin, droge ruimte met pellet kachels voor workshops, veilige bedding, privacy van het publiek, kampvuur, keuken, toiletten, Sjamaan yurt, Pippo wagen.

We werken dit weekend met de natuur en haar cycle, de maan, het seizoen, voeding,  yoga, meditatie   om ons lichaam te aarden en te voeden.

Laat je omringen met de natuur en haar schoonheid, laat je inspireren en meenemen in de wilde vrouw in jou.

 

 • We starten vrijdag avond 16u30 en eindigen zondag 16u30
 • Prijs voor het ganse weekend  ( heerlijk vegetarisch en biologisch eten, gebruik van yogamatten, handdoeken en bedlinnen, onbeperkt fruit en kruidenthee, eigen bed, yoga, meditatie en helende handen )

Investment in self:

 • Sjamaan yurt 4 personen  375 euro
 • Twee persoons ruimte 395 euro
 • éénpersoon pipowagen   455 euro

Early bird ( na 30 juni late bird +20€)

Maximum 6 inschrijvingen.

 

Liefs,

Lindsay Taylor 

 

logo yoga with taylor

Yoga with taylor

Yoga with taylor

BE 0643 436 038
Mason, Matthew
Schildekenstraat 5
9940 Evergem

Blijf op de hoogte

Yoga With Taylor © 2022
Crafted by Ident-IT bv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram