Blog post illustration

Retreats

Rebirthing weekend 

Volzet 

oktober 7, 8 & 9 2022

Waar?

Sante Jardin te Wachtebeke.

De geboorte imprint van een mens en de invloed daarvan op het verdere leven. Wanneer we yoga en meditatie integreren in ons leven ontdekken we aspecten van onszelf die we niet altijd kunnen plaatsen. Deze schaduwstukken kunnen zich blijven herhalen en vaak geraken we vast in patronen. Wanneer we onze geboorte imprint bekijken en welke cruciale invloed dit heeft op ons leven. Vallen er puzzelstukken in elkaar. De geboorte imprint van een mens beïnvloedt zeer sterk alles wat we doen. 25 jaar van studie en wetenschap toont aan dat de geboorte imprint van een mens zeer cruciaal is in gedrag, levenswijze, emotioneel en fysiek.

Na mijn verdiepende studie in ' conscious birthing', de langdurige invloed van de conceptie, prenatale periode en geboortepatronen & De Hormonale Fysiologie van het Geboorteproces, Borstvoeding en Optimale Hechting. Heb ik zelf een aantal diepe reizen gemaakt.

Voor mezelf was dit een bevrijdend studiewerk waar ik nu drie jaar met bezig ben. Ik voel ruimte en een enorme energie om dit werk te delen. Om vrouwen verder te laten helen en vooral bevrijden uit hun vastgeroeste patronen. Het is de meest fascinerende reis die ik gemaakt heb. Herontdekken van onze geboorte. Om zo onze zelf beperkende gedachten te hervormen om terug in onze ware natuur van zijn te mogen staan. Om de stukken die niet van ons zijn achter te laten en met de puzzelstukken die van ons zijn, verder te creëren aan het leven die we willen leven. Deze reis bestaat uit een geboortereis, meditatieve yoga, verbinden met vrouwen, helende vrouwencirkel met Nina, workshop met herboristen Dorien.

- We gaan terug naar de geboorte aan de hand van een vragenlijst die jullie op voorhand krijgen. Met deze inzichten starten we het weekend en laten we de puzzelstukken dichter bij elkaar komen.

- De volgende twee dagen maken we elk een geboortereis.
- Nina van Mama Bliss die op ons retreat was in juli komt een namiddag met ons verbinden en brengt haar zachte energie mee om ons te omhullen in liefdevolle zijn.
- Dorien neemt jullie mee in haar herboristen keuken om jullie in je kracht te laten staan.
- De luncherie van Ertvelde en bakkerij klaas verzorgt ons eten ( gluten en lactose vrij)
- Slapen is in de sjamaanse yurt met 4 of in de helende ruimte met twee er is ook een mogelijk om part te slapen in de feeërieke woonwagen prijs is +35 euro.
- De workshops gaan door in de praktijkruimte en in de tippi tent in de tuin.
- Verwarming is via de pellet vuren en onze liefdevolle harten die verbinden 😉
- Een tuin vol kleuren, want herfst zal zich dan helemaal tonen.

 

Verder begeleid ik jullie doorheen dit weekend met mijn hart en kennis om zo jullie zielenpad verder te bewandelen met een rijk aan zelfkennis.

Liefs,

Lindsay Taylor 

 

logo yoga with taylor

Yoga with taylor

Yoga with taylor

BE 0643 436 038
Mason, Matthew
Schildekenstraat 5
9940 Evergem

Blijf op de hoogte

Yoga With Taylor © 2022
Crafted by Ident-IT bv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram