Blog post illustration

Retreats

Laat je inspireren in deze twee mooie Women' s retreat:

Nog twee plekjes vrij

 

Open the power of your womb 

November 10,11 &12 november 2023

@ Sante Jardin

 

'To remember who you are, you need to forget who they told you to be'

 

Wil je meer ontdekken over de wijsheid, kracht van je cycli &  baarmoeder ?

Nieuwsgierig hoe Ayurveda jouw lichaam en baarmoeder kan voeden?`

Wat human body design voor jou kan betekenen?

 

Dan is dit weekend iets voor jou!

De reis in de baarmoeder is het proces van het terugwinnen en erkennen van de waarde van het vrouwelijke in onze wereld en in onze wezens.

In een cultuur waarin ons geleerd wordt goedkeuring en waarde te ontlenen aan overwegend mannelijke systemen en waarden (lineaire, tastbare prestaties en op prestaties gebaseerde maatregelen), wordt het vrouwelijke vaak onbewust verworpen of gezien als 'niet genoeg'.

Dit treft alle mensen, maar het heeft grote gevolgen voor vrouwen en de inherente vrouwelijkheid die wij bezitten als vrouwelijke wezens.

Als we ons niet veilig voelen om het vrouwelijke te belichamen, snijden we onbewust een vitaal deel af van wie we zijn, en hoe we ons verbinden met ons diepere doel en hart.

Wat ik ontdekt heb, is dat als een vrouw eenmaal de aantrekkingskracht heeft om terug te keren naar de waarheid van haar vrouwelijke wortels, veel van deze manieren die haar waren geleerd om te leven, omgaan en werken in de wereld, stoppen met het gevoel... vervullen.

De baarmoederruimte kan je zien als een emotionele vuilnisbak. Hier slaan we vaak energetische indrukken op van vroegere relaties, geliefden, emotionele herinneringen en trauma's. Deze afdrukken kunnen verborgen blijven in ons onderbewustzijn, waardoor energetische blokkades ontstaan in onze baarmoederruimte (of Hara voor mannen).

De baarmoeder is een plek van diepe wijsheid waar onze creatieve kracht parelt. Hier wordt nieuw leven en/of nieuwe ideeën geboren. De waarheid is dat geboorte niet alleen plaatsvindt op het fysieke vlak in de vorm van een kind. Wij ervaren het geboorteproces ALLEMAAL op een energetisch vlak, in de vorm van een nieuw project, een nieuwe zaak, een nieuwe intentie, of misschien een nieuwe manier van leven. Als zich hier (ons heiligbeenchakra) energetische blokkades vormen, kunnen we het gevoel hebben vast te zitten. Als onze Shakti niet vrij kan stromen, ontbreekt het ons aan helderheid en is onze kracht beperkt. Onze baarmoeder is een directe poort voor de geest om het fysieke rijk binnen te gaan... of dat nu is in de vorm van een baby, of een inspiratie om een idee te materialiseren.

De reis in de baarmoeder is uniek voor elke vrouw, en heeft niets te maken met dogmatische idealen van vrouwelijkheid of het vervullen van de rol van wat een vrouw 'zou moeten' zijn.

Dit weekend gaat om contact maken, zelfstudie, ontdekking, zelfliefde en zelfzorg.

Ik neem je mee in je wijze lichaam jouw yoni, de kracht van jouw baarmoeder, leer jouw cycle kennen en begrijp jouw hormonen. Je ervaart Holotropic breath work,basic human body design, Arvigo massage techniek,  Ayurveda ( voeding), meditatie, yoga en een creatieve sjamaan workshop. Laat je inspireren door een aantal wijze collega's, laat je dragen door mijn liefdevolle bedding en voel je welkom in de vrouwen energie.

Prijs voor het ganse weekend ( alles inbegrepen 2 nachten,yoga, eten en dranken, workshop)

Sjamaan yurt 4 personen 285 euro

Healing ruimte 1p 295 euro 

éénpersoon pipowagen 345 euro.

Maximum 6 inschrijvingen.

 

 

Rewilding weekend VOLZET

oktober vrijdag  6 vanaf 16u, 7& 8 einde 16u 2023 

Waar?

Sante Jardin te Wachtebeke.

 ‘Rewilding’ journey to women hood🌱

Verlang je naar een diepere verbinding?
Wil je je levendiger voelen?
Meer leven vanuit jouw diepste wijsheid en vooral vrij?

Ergens onderweg, met winst en vooruitgang in technologieën die ons leven makkelijker beloofden te maken, verloren wij als vrouwen ook iets. We verloren de wildheid van onszelf, het deel dat synchroon liep met de natuur en de natuurlijke ritmes van de aarde. Soms willen vrouwen zo graag sterk zijn, dat ze dat vanuit een mannelijke energie doen, en je voelt dat het niet natuurlijk voelt. Mannelijke energie en vrouwelijke vibreert het mooist als deze in harmonie is. Helaas zijn we deze harmonie verloren onderweg en nam de manifesterende kant de hand. De angst, schaamte, het ongemak dat we kunnen ervaren om vrouwelijk en krachtig naar buiten te treden, kun je een wonde noemen. Die al ontstaan is in het oud Sumerie waar godinnen tempels verwoest werden en in de middeleeuwen 'heksen' ( vrouwen die verbonden waren met de heilzaamheid van moeder natuur) die op de brandstapel werden gegooid, de bijbel die vrouwen benoemde als rechteloze en onrein : 'Alle vrouwen worden gestraft voor de zonde van Eva en worden onder de heerschappij van de man gesteld' (genesis3:16)Een oude wond die ons uitnodigt om aanwezig te zijn in dit innerlijk proces. Rewilding betekent niet terugkeren naar een oude manier van leven, het is een uitnodiging voor verbinding met je diepste zijn. Om niet meer te leven zoals verwacht wordt maar te leven vanuit innerlijke vrijheid.

Dit retreat neemt je mee in de natuur en jouw oeroude wijsheid.  Dit om je te herinneren dat je hier op aarde thuishoort en aan de diepe wildheid in je, evenals aan het DNA van je voorouderlijke afkomst dat nog steeds in je cellen leeft. Leer je lichaam van binnenuit kennen door te leren wat goed voor je is.

Een dynamisch weekend geschikt voor alle vrouwen. Vrouwenwerk in een veilige bedding die liefdevol wordt gehouden.

Contact maken met de ritmes van de natuur is een integraal onderdeel van de Re Wilding reis. En dit op een prachtige plek gevuld met natuur Sante Jardin, droge ruimte met pellet kachels voor workshops, veilige bedding, privacy van het publiek, kampvuur, keuken, toiletten, Sjamaan yurt, Pippo wagen.

We werken dit weekend met de natuur en haar cycle, de maan, het seizoen, voeding, kruiden, yoga, meditatie   om ons lichaam te aarden en te voeden.

Laat je omringen met de natuur en haar schoonheid, laat je inspireren door Dorine, Gwenda en hun kennis en laat me je meenemen in de wilde vrouw in jou.

Prijs voor het ganse weekend in de sjamaan yurt of healing ruimte 285/295euro pp, éénpersoon pipowagen 335 euro.

Maximum 6 inschrijvingen.

 

Liefs,

Lindsay Taylor 

 

logo yoga with taylor

Yoga with taylor

Yoga with taylor

BE 0643 436 038
Mason, Matthew
Schildekenstraat 5
9940 Evergem

Blijf op de hoogte

Yoga With Taylor © 2022
Crafted by Ident-IT bv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram