Blog post illustration

Wat is Womb healing

 

Womb healing

Onderweg naar de zwangerschap. Om zichzelf te verbinden met de cycli van de vrouw, moeder natuur en de cycli van de mens (kind, volwassen, wijze oude en de daarbij behorende overgangsfases).

Studie’s, onderzoeken en eigen ervaring hebben me geleid naar “Womb healing”.
De baarmoeder een plek waar creatie en schepping zich bevinden. Een plek die weinig wordt bezocht met aandacht en gewaarwording. Deze plek is de bron van energie van een vrouw in balans die met haar drijfveren van creatie en schepping de wereld inkleurt.

Mijn eigen reis heeft me teruggebracht naar deze bijzondere plek waar ziekte zich aanwendde zo een tiental jaar terug. Deze ziekte kan ik alleen maar omarmen en dankbaar zijn voor waar het me heeft naartoe gebracht. Bewustzijn brengen bij vrouwen die graag een kindje wensen. Hun intentie van zwanger raken veranderen naar ‘een kindje nemen/ ‘ een kindje mogen ontvangen’.

We bekijken in womb healing het geheel ‘ Holos’ in het Grieks. In de reguliere geneeskunde kijkt men enkel naar het fysiek probleem, terwijl we weten dankzij onderzoek dat miskramen, emotionele onverwerkte onderbewuste trauma’s, angsten, stress, mentale overtuigingen, enz… Zich reflecteert in de baarmoeder.

Bij een kinderwens kunnen al deze zaken een belemmering vormen in het proces van een kindje te mogen ontvangen. Daarnaast heeft anticonceptie, voeding, medicatie, onzuiver drinkwater, ongezonde lucht ook zijn neveneffecten op de vruchtbaarheid.

Het eerste advies is eerst de eigen processen aan te kijken met ondersteuning van mensen die hun vak bezielen. Dit kan onder een vorm van kinderwens begeleiding, healing, EFT ( Emotional Freedom Techniques), eigen onderzoek, educatie, workshops, enz…
Voor mezelf waren de studiedagen met Anna Verwaal, abdominal therapie ( Rosita Arvigo) de opleiding met Nele Bemong en Lut Van Melle een ware openbaring. Ongelooflijke reis met diepe wijsheden. Verder nam ik de ayurvedische geneeskunde ( Dr. Vasant Lad) tot me en integreer ik dit voor mezelf en gezin in het dagelijkse leven.

Met womb healing breng ik terug bewustzijn in de baarmoeder, een bijzondere plek van creatie, scheppingskrachten en oeroude wijsheid. Womb healing brengt de vrouw in een betere verbinding met haar baarmoeder waardoor er nieuwe verbindingen, inzichten ontstaan in het proces van zwanger worden. Vanuit deze helende verbinding verhogen we ons bewustzijn, ontspannen we de baarmoeder, verhogen we de vruchtbaarheid en creëren we een fijne veilige plek om de baby te laten landen in een liefdevolle warme baarmoeder.

Tijdens deze reeks brengen we inzichten in de cyclus van de vrouw, onze sexuele behoeften, onbewuste patronen, epigenetica, proces van conceptie, de reis naar de baarmoeder en de geboorte imprint. En het belang van de liefdesband met de partner. Door bewustzijns yoga, massage en rebozo wrapping brengen we de vrouw meer en meer in contact in haar onderbewustzijn daar waar diepe wijsheden op zich laten wachten. Het prenataal proces is het mooiste geschenk wat een vrouw zich kan schenken. Onderzoeken gevoerd door Bruce Lipton en Dr. Castellino toont aan dat de healing start wanneer de vrouw aan haar eigen innerlijke baby werkt.

 

Liefs ,

Lindsay Taylor

logo yoga with taylor

Yoga with taylor

Yoga with taylor

BE 0643 436 038
Mason, Matthew
Schildekenstraat 5
9940 Evergem

Blijf op de hoogte

Yoga With Taylor © 2022
Crafted by Ident-IT bv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram