Blog post illustration

Workshop: Womb Journey

ZONDAG 9 Juni 2024 @Householdpractice Gent 

 

Een prachtig oeroud ritueel die gegeven wordt van vrouw tot vrouw, womb to womb en hart tot hart.

Als ik je lichaam jou een brief zou schrijven wat zou het jou vertellen?

 

Een womb healing is om de wonden te Helen van het verleden, de geboorte imprint, kindertijd en de voorouderlijke erfenis die je meedraagt in je systeem. Dit kan fysiek zijn (bijv. loslaten van littekenweefsel, fysiek trauma), het kan energetisch zijn (bijv. herinneringen aan vroegere geliefden) of het kan emotioneel zijn (gevoelens zoals frustratie, boosheid en verdriet ).

We leven allemaal in een samenleving waarin ons geleerd wordt in veelheid en snelheid te leven. Vrouwen leven meer en meer in hun manifesterende energie.
Manifesteren is het idee dat ‘wat je aandacht geeft, dat groeit’. Dat betekent dat, omdat je veel dingen op een dag aandacht geeft je eigenlijk de hele dag door manifesteert. Er is niks mis met manifesteren en dromen verwezenlijken. Maar wel als we blijven in de manifesterende energie. Niet de tijd nemen voor rust, ontspanning, om stil te staan waar je staat in het leven, of het jou gelukkig maakt met dat wat je doet, hoe je binnen wereld eruit ziet, welk gevoel er leeft. Zo dat we deze droom die we aan het realiseren zijn kunnen verfijnen door eerlijk te zijn met onszelf. Jezelf de volgende vragen durft te stellen;

Wat ik nu aan het realiseren ben, maakt het me dolgelukkig? Geeft het me een energie boost? Of voel ik me elke dag uitgeput, ongelukkig en herhaal ik een vicieuze cirkel?

Ik zie daarentegen dat meer en meer vrouwen in burn-outs landen, minder of niet vruchtbaar zijn en uitgeput en oververmoeid door een overprikkeld zenuwstelsel door het dagelijkse leven navigeren.

De baarmoeder ruimte kan je zien als een emotionele vuilnisbak. Hier slaan we vaak indrukken op van vroegere relaties, geliefden, emotionele herinneringen en trauma's. Deze drukken kunnen verborgen blijven in ons onderbewustzijn, waardoor blokkades ontstaan in onze baarmoeder ruimte. Zoals negatieve conditioneringen, gedachten, patronen die je herhaalt van moeder of voorouders zoals roepen, boosheid, frustratie en geen vreugde voor het leven ervaart.

Met een womb healing openen we een deur naar bewustwording, wat leeft er in mij? Wat houdt me tegen om ten volle te leven? Samen zijn we een geslacht dat hier is om te creëren, om te scheppen, van onze diepste verlangens. Een herinnering dat we hier niet gekomen zijn om te lijden.

Een womb reis is een uitnodiging om jouw power terug te nemen en jezelf onvoorwaardelijk graag te zien en te vertrouwen.

Deze workshop gaat niet om altijd perfect, altijd happy , onder controle, altijd succesvol en altijd gezonde keuzes te maken. Samen ZIJN, zonder oordeel en onze harten openen is een ondenkbare energie van liefde die stroomt.

Ja, jij mag deze liefde onvoorwaardelijk ontvangen. Want dat ben jij onvoorwaardelijk liefde!

logo yoga with taylor

Yoga with taylor

Yoga with taylor

BE 0643 436 038
Mason, Matthew
Schildekenstraat 5
9940 Evergem

Blijf op de hoogte

Yoga With Taylor © 2022
Crafted by Ident-IT bv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram