Blog post illustration

Workshop: Womb Journey

 

Deze workshop is een kennismaking in balans vinden met gynaecologie als kompas. Dit gaat door op een vruchtbaar stukje natuur in Sante Jardin te Wachtebeke.

Deelnemers zijn beperkt we werken in kleine groep.

  • prijs: 95 euro inclusief healthy lunch, thee en water.

 

 

HEAL THE SPACE OF YOUR FEMININE POWER

Onze baarmoeder bevat de sleutel tot onze diepste intuïtie als vrouw en heeft de kracht om een gevoel van volheid en plezier in ons leven te ontsluiten. Als we ons verbinden met onze yoni, helen we onze baarmoeder en eisen we onze eigen krachten en zijn weer op. Door te werken met deze prachtige krachtige vrouwelijke energie zijn we in staat diepe genezing, plezier en empowerment te vinden op alle gebieden van ons leven.

De Yoni betekent 'heilige ruimte' in het Sanskriet. Het omvat de baarmoeder, de genitaliën en het hele vrouwelijke voortplantingssysteem. Onze yoni's zijn fundamenteel voor onze ervaring van vrouwelijkheid, omdat het de primaire opslagplaats is voor onze vrouwelijke energie, erotiek en diepste intuïtie.

Baarmoedergenezing kan ons in staat stellen ons op alle niveaus van ons wezen vrij te maken. De benodigde genezing kan fysiek zijn (bijv. loslaten van littekenweefsel, fysiek trauma), het kan energetisch zijn (bijv. herinneringen aan vroegere geliefden) of het kan emotioneel zijn (gevoelens en verdriet kunnen plotseling opkomen) in elk geval is het belangrijk om alles op te ruimen.De yoni is een zeer ontvankelijke en absorberende ruimte. Als we leren onze yoni's en baarmoeders op elk niveau los te laten, vinden we genezing voor ons diepste zelf.

Laat me je meenemen in deze bijzondere workshop waarin we dichter bij ons diepste zelf komen.

 

logo yoga with taylor

Yoga with taylor

Yoga with taylor

BE 0643 436 038
Mason, Matthew
Schildekenstraat 5
9940 Evergem

Blijf op de hoogte

Yoga With Taylor © 2022
Crafted by Ident-IT bv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram