Blog post illustration

Workshop: Womb Journey

Zaterdag 20 april 2024 in de prachtige studio van Householdpractice in Gent .

More info soon.

 

HEAL THE SPACE OF YOUR FEMININE POWER

Onze baarmoeder bevat de sleutel tot onze diepste intuïtie als vrouw en heeft de kracht om een gevoel van volheid en plezier in ons leven te ontsluiten. Als we ons verbinden met onze yoni, helen we onze baarmoeder en eisen we onze eigen krachten en zijn weer op. Door te werken met deze prachtige krachtige vrouwelijke energie zijn we in staat diepe genezing, plezier en empowerment te vinden op alle gebieden van ons leven.

De Yoni betekent 'heilige ruimte' in het Sanskriet. Het omvat de baarmoeder, de genitaliën en het hele vrouwelijke voortplantingssysteem. Onze yoni's zijn fundamenteel voor onze ervaring van vrouwelijkheid, omdat het de primaire opslagplaats is voor onze vrouwelijke energie, erotiek en diepste intuïtie.

Baarmoedergenezing kan ons in staat stellen ons op alle niveaus van ons wezen vrij te maken. De benodigde genezing kan fysiek zijn (bijv. loslaten van littekenweefsel, fysiek trauma), het kan energetisch zijn (bijv. herinneringen aan vroegere geliefden) of het kan emotioneel zijn (gevoelens en verdriet kunnen plotseling opkomen) in elk geval is het belangrijk om alles op te ruimen.De yoni is een zeer ontvankelijke en absorberende ruimte. Als we leren onze yoni's en baarmoeders op elk niveau los te laten, vinden we genezing voor ons diepste zelf.

Elke workshop is anders soms werken we met rebozos, kristalstenen, holotropic breathwork, cacao, kruidenbacking, lichaamswerk, klank en drum. Dit omdat elke groep een andere energie heeft. Laat me je meenemen in deze bijzondere workshop waarin we dichter bij ons diepste zelf komen.

 

 

Deze dames gingen je voor en hebben iets gedeeld:-)

...nog even een berichtje om te laten weten hoe warm en krachtig het samenzijn van zondag nazindert,
hoeveel dankbaarheid ik voel.

Loosen, het lied, gaat overal met me mee.

Dank je wel,
vanuit mijn hart,
Alexandra

 

Dit heb ik nog nooit ervaren dit is adembenemend mooi! Wauw wat een kracht zet jij steeds neer.

Dankjewel lindsay

 

Lieve lindsay

ik wil je even bedanken voor dit prachtige ritueel. Wat een mooi ritueel die me weer op reis liet gaan in mijn binnenwereld. Je straalt zoveel wijsheid, zachtheid en liefde uit en tegelijkertijd draag je zoveel nederigheid in jou.

 

Bedankt om me door de laatste sluier van duisternis te nemen dit had ik nodig om te zien dat vrijheid een uitdaging is voor me. Dat ik mezelf al jaren beperk met donkere negatieve gedachten. door het ademwerk kon ik in deze diepere laag gaan en dat bracht zoveel te weeg. Maar nu is helder en vrij. Dankjewel Lindsay!!

logo yoga with taylor

Yoga with taylor

Yoga with taylor

BE 0643 436 038
Mason, Matthew
Schildekenstraat 5
9940 Evergem

Blijf op de hoogte

Yoga With Taylor © 2022
Crafted by Ident-IT bv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram