Liefdevolle zorg voor de mama en haar pasgeborene

Wanneer een vrouw net haar baby het leven heeft geschonken.Gaat er een wereld open van oneindige liefde en een schild van bescherming om zorg te dragen voor dit prachtig wonder.

Op dit moment is liefde, borstvoeding en  liefdevolle zorg de basis om het babytje te voeden.  In deze maatschappij viel het me op er heel veel oog is voor de pasgeborene en amper voor de kersverse mama. Van babylijsten tot drukke feesten. De mama voelt zich natuurlijk  trots en tergelijkertijd is er een gemis aan draagkracht voor haar. De baby heeft tenslotte alleen maar een gezonde, liefdevolle moeder en omgeving  nodig om verder te ontwikkelen. Terwijl de moeder vaak heel uitgeput is en zich vaak bevind in de hormonale rollercoaster.

Na een eigen reis doorheen de postnatale rollercoaster. Kwam het idee om 'Mamacare' op te zetten, een pagina waar mensen leuke cadeaus of ideeën voor de kersverse mama kunnen vindeen. Dit om de mama ten volle steunen in haar postnataal herstel.

Happy mom is a happy baby and a happy family.

logo yoga with taylor

Yoga with taylor

Yoga with taylor

BE 0643 436 038
Mason, Matthew
Schildekenstraat 5
9940 Evergem

Blijf op de hoogte

Yoga With Taylor © 2022
Crafted by Ident-IT bv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram