Hey, ik ben Lindsay

Trotse mama van twee knapperds, vrouw van een te gekke man een hart voor yoga en Ayurveda.

Mijn reis in yoga en de heilzaamheid van Ayurveda is gestart in 2012. Ik was in Peru als vrijwilliger te werk om een schooltje mee op te richten voor weeskinderen. Tijdens deze reis ontdekte ik yoga en haar pracht.
Bij mijn terugkomst in Europa ging ik op zoek naar wekelijkse lessen en zo verder aan reisde ik af naar India de prachtige leerschool in de Sivananda ashram en Padma Karma TTC center.
Mijn nieuwsgierigheid ging verder door naar de Mystieke Himalaya's in Nepal, gouden lucht in Myanmar, specerijen in India, Kundalini yoga Maya Fienes, Women empowerment Ibiza, therapeutische kinderyoga bij Arterre , Glasgow Independent dance school. Om meer te proeven van Yoga, Ayurveda en de oeroude wijsheid.
Deze reizen en ongelooflijke kennis brachten me tot een Holistisch leven .
Verder op mijn reis wilde ik meer ontdekken over vrouwen kracht. Studie rond de baarmoeder bracht me naar conceptie en  geboorte dit mocht ik heel intens ervaren bij Lut van Melle specialisatie yoga birth, pre & postnatale yoga Brett Larkin, From womb to world Anna Verwaal en Japjeet Rajbir Kaur (Nele Bemong)  Closing the bones. Deze reis gaat verder in de fertiliteit & postpartum Doula opleiding.
Deze eeuwenoude wijsheden van over verschillende plekken in de wereld, heeft mezelf enorm getransformeerd als vrouw. Mijn visie en missie komt stilaan op haar plek en ik ervaar een ongelooflijke energie en passie om dit werk te delen met voornamelijk vrouwen, toekomstige moeders, zwangere vrouwen en de vrouw die haar krachten onderweg is verloren.
Dit om onze kinderen het geschenk te geven van vrouwen in evenwicht met hun ongelooflijke wijsheid, schoonheid,  krachtig energieveld van liefde, zodat de wereld een liefdevolle plek wordt voor elk wezen.

logo yoga with taylor

Yoga with taylor

Yoga with taylor

BE 0643 436 038
Mason, Matthew
Schildekenstraat 5
9940 Evergem

Blijf op de hoogte

Yoga With Taylor © 2022
Crafted by Ident-IT bv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram