Hey, ik ben Lindsay

Trotse mama van twee knapperds, vrouw van een te gekke man een hart voor yoga en Ayurveda.

Mijn ontdekkingsreis in yoga en de heilzaamheid van Ayurveda is zo begonnen in 2012. Ik was in Peru als vrijwilliger te werk om een schooltje mee op te richten in Urumbamba voor weeskinderen. Tijdens deze reis ontdekte ik kundalini yoga en ckakras, vol verwondering en enthousiasme genoot ik van de lessen. Ik ontdekte hier mijn schaduwstukken en de belemmeringen die ik mezelf toezegde.
Bij mijn terugkomst in België  volgde ik wekelijkse lessen, verdiepte ik me in boeken en als ik reisde voor het werk dan pikte ik altijd een yoga les mee. Zo verder aan reisde ik af naar India. Ja India! Ik werd geroepen voor een teacher training in de klassieke hatha yoga. Ik wou de yoga leer begrijpen maar vooral voelen en ervaren.  Deze prachtige reis was een bijzondere ervaring die me geraakt heeft. De lessen die ik geleerd heb in de Sivananda ashram en de wijsheid van Padma Karma TTC center waren een streling voor mijn ziel.
Mijn nieuwsgierigheid was gewekt mijn reis ontvouwd zich verder. Mijn ervaringen brachten me tot de Mystieke Himalaya's in Nepal, gouden lucht in Myanmar, specerijen in India, de speelse lessen van  Maya Fienes, verstilling en verbinding Women empowerment in Ibiza, therapeutische kinderyoga bij Arterre , Independent dance school Glasgow. Om te proeven van de verschillende kwaliteiten van Yoga, Ayurveda.
Deze reizen en oeroude kennis brachten me tot een Holistisch leven.

Ondertussen neemt mijn pad verder vorm en stelde ik me de vraag over vrouwen kracht. Studiewerken en workshops rond de baarmoeder brachten me naar conceptie en  geboorte bij Lut van Melle specialisatie yoga birth, pre & postnatale yoga Brett Larkin, Japjeet Rajbir Kaur (Nele Bemong)  Closing the bones.

De grootste eyeopener tot vandaag zijn de opleidingen met Anna Verwaal From womb to world  over de geboorte imprint.
Deze reis gaat verder in de fertiliteit & postpartum Doula opleiding.
Deze eeuwenoude wijsheden van over verschillende plekken in de wereld, heeft mezelf enorm getransformeerd als vrouw. Mijn visie en missie komt stilaan op haar plek en ik ervaar een ongelooflijke energie en passie om dit werk te delen met voornamelijk vrouwen, toekomstige moeders, zwangere vrouwen en de vrouw die haar krachten onderweg is verloren.
Dit om onze kinderen het geschenk te geven van vrouwen in evenwicht met hun ongelooflijke wijsheid, schoonheid,  krachtig energieveld van liefde, zodat de wereld een liefdevolle plek wordt voor elk wezen.

logo yoga with taylor

Yoga with taylor

Yoga with taylor

BE 0643 436 038
Mason, Matthew
Schildekenstraat 5
9940 Evergem

Blijf op de hoogte

Yoga With Taylor © 2022
Crafted by Ident-IT bv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram