Kookworkshop met Food travellers

Met heel veel enthousiasme en bewondering kijk ik uit om deze workshop te organiseren samen met Foodtravellers.

Save the date!

Woensdag 23 Maart, Blomme, Leo Tertzweillaan 11 , 9050 Gentbrugge.
Aanvang: 19H
Participatie: 35 EURO, drank niet inclusief
Inschrijven via lindsay.taylor@yogawithtaylor.eu

Chef Julie van Blomme bloeit volledig open als ze in haar keuken kan staan. Ze maakt er, tot groot plezier van haar klanten, de heerlijkste gerechten en tapas klaar. Ze werkt hiervoor graag met kwaliteitsproducten. Dat is zo voor haar vlees-of visgerechten en ook haar vegetarische schotels.

In haar keuken horen natuurlijk ook specerijen en kruiden thuis. De wonderlijke wereld van specerijen laat Julie toe nog creatiever met smaken om te gaan. Door het passend gebruik van specerijen slaagt ze erin haar culinaire creaties naar een nog hoger niveau te halen.

Ook wij gebruiken graag specerijen. Peper, nootmuskaat, chilipoeder, kurkuma en gember hebben stilaan hun weg naar ons specerijenkastje gevonden.
Maar toch… toch blijft de wereld van de specerijen nog voor velen onder ons een grote onbekende…Waar groeit peper, wat is nootmuskaat nu juist?

Samen met Food Travellers, specialisten in specerijen, verwelkomt Julie u voor een gekruide avond vol lekkers… in Blomme.

 

 

Liefs,

Lindsay 

RESERVEER
logo yoga with taylor

Yoga with taylor

Yoga with taylor

BE 0643 436 038
Mason, Matthew
Schildekenstraat 5
9940 Evergem

Blijf op de hoogte

Yoga With Taylor © 2022
Crafted by Ident-IT bv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram