Lifestyle

In balans met je hormonen.

 

In deze workshop neem ik vrouwen mee in de werking van onze hormonencoaster en hoe we onszelf een betere levensstijl kunnen geven met tips, tricks en een aangepaste yogasessie.

Ja je kent het wel! De disbalans die we vaak ervaren kan soms in één dag doorleefd worden. Niet alleen mama's in spe of pas bevallen mama's doorstaan dit, elke vrouw op elke leeftijd ervaart deze disbalans in verschillende vormen.

Wanneer we de functie van de hormonen begrijpen kunnen we linken maken naar onze emoties en ziekte. Door zelf ziek te worden en de vastgestelde  auto immuniteit, is er een ongelooflijke verdiepende leerreis gestart. Het was een rollercoaster zoals we ze allen kennen aan hormonen. Maar langzaam aan is mijn herstel aan het toenemen alleen al door mijn lichaam te begrijpen, het rust te geven, natuurlijk en pesticide vrij te eten, goede nachtrust en aangepaste supplementen.

Dit genezingsproces gaat niet van vandaag op morgen. Met wat toewijding en onderzoek, de ongelooflijke wetenschappelijke kennis van Oxytocine. Kan ik jullie bekoren met een heel fijne workshop die jou opweg zal helpen in je dagelijkse leven.

 

Wie?

Elke vrouw van elke leeftijd die disbalans ervaart in het dagelijkse leven.

Wanneer?

September 2022

Waar?

Het Takketiele huis, Zaffelare

Prijs?

45 euro

 

 

RESERVEER
logo yoga with taylor

Yoga with taylor

Yoga with taylor

BE 0643 436 038
Mason, Matthew
Schildekenstraat 5
9940 Evergem

Blijf op de hoogte

Yoga With Taylor © 2022
Crafted by Ident-IT bv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram