Workshop:Buik- en baarmoedergezondheid

Your Abdominal and Uterine Health: zelfzorg massage

 

In deze workshop neem ik vrouwen mee in de wondere wereld van de bekkenbuik( bekken, blaas, baarmoeder ) en leer je de YAM massage techniek aan.

Ja je kent het wel! De disbalans die we vaak ervaren kan soms in één dag doorleefd worden. Niet alleen mama's in spe of pas bevallen mama's doorstaan dit, elke vrouw op elke leeftijd ervaart deze disbalans in verschillende vormen.

Wanneer we contact maken met de bekkenbuik en het anatomisch begrip begrijpen kunnen we linken maken naar onze emoties en ziekte. Door zelf ziek te worden, is er een ongelooflijke verdiepende leerreis gestart. Het was een rollercoaster zoals we ze allen kennen. Door mijn lichaam te begrijpen, het rust te geven, voeden, liefhebben en massage is het heelend herstel gestart.

Dit genezingsproces gaat niet van vandaag op morgen. Met wat toewijding en onderzoek, de ongelooflijke wetenschappelijke kennis van de YAM techniek. Kan ik jullie bekoren met een heel fijne workshop die jou opweg zal helpen in je dagelijkse leven.

 

Wie?

Elke vrouw van elke leeftijd.

Wanneer?

Donderdag 17/11/2022

20u- 22u

Waar?

Het Takketiele huis, Zaffelare

Prijs?

45 euro

 

 

RESERVEER
logo yoga with taylor

Yoga with taylor

Yoga with taylor

BE 0643 436 038
Mason, Matthew
Schildekenstraat 5
9940 Evergem

Blijf op de hoogte

Yoga With Taylor © 2022
Crafted by Ident-IT bv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram