Kruiden & etherische oliën

Heilzame werking van kruiden & etherische olie.

 

Laat me je meenemen in de geneeskrachtige bibliotheek van de natuur!

In deze workshop kan je samen met een vriendin/kind aan de slag met de helende intelligentie van kruiden, bloemen en planten.

We maken een kleine huisapotheek aan en ontdekken de geneeskrachtige werking van allerlei planten en etherische oliën.

Etherische oliën integreren in ons dagelijks leven geven een gunstige invloed op lichaam en geest. We noemen dit vaak aroma therapie. De ongelooflijke levenskracht in de oliën kan snel verbinding maken met de menselijke cellen. Als ze op de huid gebruikt worden kunnen de oliën binnen een paar minuten door het hele lichaam reizen en via ons reukorgaan zelfs binnen 20 seconden al effect hebben.

kruidenthee of kruideninfusie heeft vele voordelen en kan heel ondersteunend zijn in het dagelijks leven. De helende eigenschappen gaan van verzachtende effecten op het zenuwstelsel tot zuiverend en versterkend van de organen. We maken een aantal verfrissende recepten voor de lente en zomer. Om zo jezelf en geliefden te bekoren met de pracht en kracht van de natuur.

Voor Wie?

Voor iedereen die graag met de natuur wil leren werken.

Wanneer?

Donderdag 17 maart 2022

Van 18u30- 22u

Waar?

Het Takketiele huis, Zaffelare

Prijs?

65euro

Inschrijven via de agenda

RESERVEER
logo yoga with taylor

Yoga with taylor

Yoga with taylor

BE 0643 436 038
Mason, Matthew
Schildekenstraat 5
9940 Evergem

Blijf op de hoogte

Yoga With Taylor © 2022
Crafted by Ident-IT bv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram