Ayurveda: voeding

 

Ayurveda & lekker koken

Ayurveda (wijsheid) tips & tricks.

De winter nodigt ons uit om te voeden, rusten, verzachten en te vertragen en daarop geven we inzichten en tips. Dit om gezond en wel de winter door te komen.

Deze workshop neem ik jullie mee in kennis van geneeskrachtige kruiden, lekkere groenten en oeroude wijsheden.

Mijn reis doorheen Ayurveda heeft me voornamelijk inzichten gegeven in de functie en noden van mijn lichaam. Wijselijk omgaan met mijn lichaam door het te leren kennen en het te ondersteunen wat het nodig heeft. Mijn valkuilen doorzien en daaruit  leren. Elke keer mijn lichaam ziek wordt weet ik dat dit een boodschap is en niet een ziekte die snel moet opgelost worden met medicatie. Het is luisteren, voelen, begrijpen en zorg schenken. Het is wetenschap van zelfkennis.

Hoe ziet de workshop eruit?

We starten met een kennismaking van een aantal kruiden en hoe we een lekkere Kitchari samenstellen. Kitchari is een traditioneel Indiaas gerecht die veelzijdig en gunstig is vooral voor onrustige Vata-types. Maar ook als je Pitta of Kapha bent doet Kitchari veel goeds. Zelf vind ik het een voedend gerecht die mijn buikje helemaal happy maakt.

Wanneer?

Momenteel geen workshops

Locatie:

Sante Jardin, Wachtebeke

RESERVEER
logo yoga with taylor

Yoga with taylor

Yoga with taylor

BE 0643 436 038
Mason, Matthew
Schildekenstraat 5
9940 Evergem

Blijf op de hoogte

Yoga With Taylor © 2022
Crafted by Ident-IT bv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram