Voeding

De winter door met Yoga ( verbinding) & Ayurveda (wijsheid) tips & tricks.

Deze workshop neem ik jullie mee in kennis van geneeskrachtige voeding, mineralen, wijsheid en yoga.

Mijn reis doorheen Ayurveda heeft me voornamelijk inzichten gegeven in de functie en noden van mijn lichaam. Wijselijk omgaan met mijn lichaam door het te leren kennen en het te ondersteunen wat het nodig heeft. Mijn valkuilen doorzien en daaruit  leren. Elke keer mijn lichaam ziek wordt weet ik dat dit een boodschap is en niet een ziekte die snel moet opgelost worden met medicatie. Het is luisteren, voelen, begrijpen en zorg schenken. Het is wetenschap van zelfkennis.

Hoe ziet de workshop eruit?

We starten met een heerlijk yoga flow sessie die vooral ontspannend, verbindend en verhelderend is.

Nadien maken we het ons gezellig en bekijken we de Doshas en de elementen en linken we dit aan onze persoonlijkheid. Deze persoonlijke benadering helpt om te begrijpen welk mind- body type /Dosha,wat ons ondersteund in de keuze’s die we maken in voeding, beweging, yoga, supplementen en alle andere aspecten van onze levensstijl.

De winter nodigt ons uit om te voeden, rusten, verzachten en te vertragen en daarop geven we inzichten en tips. Dit om gezond en wel de winter door te komen.

 

Kostprijs: 65 euro inclusief healthy snack, thee, water en goodie bag

Wanneer?

Oktober 2022

Start: 18u30- 22u

Locatie: Het Takketiele huis, Zaffelare

 

RESERVEER
logo yoga with taylor

Yoga with taylor

Yoga with taylor

BE 0643 436 038
Mason, Matthew
Schildekenstraat 5
9940 Evergem

Blijf op de hoogte

Yoga With Taylor © 2022
Crafted by Ident-IT bv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram