Postnatale mamazorg

S.O.S moms on a rollercoaster!

Geen enkele nieuwe moeder heeft een glazen bol die haar laat zien hoe het leven eruit zal zien een dag, een week of enkele maanden na de bevalling. Naast de geneugten van het verwelkomen van je kleintje in de wereld, komt er een geïndividualiseerd gevarieerd pakket met postpartum-uitdagingen. Niets verandert je lichaam en je leven meer dan moeder worden. Per slot van rekening heb je net een zwangerschap van ongeveer 40 weken achter de rug, en waarschijnlijk ook een paar lange uren bevalling, op weg om je kleintje ter wereld te brengen.

Maar daar stopt het werk niet. Sterker nog, je begint net. Je hebt niet alleen een nieuwe baby om voor te zorgen, maar je hebt ook je postpartumlichaam om weer gezond te worden. En hoewel je alle voorgestelde stappen kunt nemen om je voor te bereiden op dit deel van de reis, bereidt niets je zo goed voor als er middenin zitten.

  • Met Yoga en closing the bones brengen we harmonie in onze energie.

 

Yoga for moms and there baby's:

In deze yoga reeks maak je kennis met andere mama's en hun baby's. Verken je met yoga en leer je hoe je yoga in je crazy momlife inplant. Je ervaart de voordelen, deelt ervaring van andere moeders en je duikt in het oestrogeen en haar schoonheid. En vooral leer jezelf beter kennen en de wijsheid van je lichaam.

• Zelfzorg ( a happy mom is a happy family, a unhappy mom is a unhappy family)
• Beweging neemt spanning weg in je lijf.
• Rust in je hoofd.
• In contact staan met je intuïtie en oerkracht en deze bekrachtigen.
• Jouw lichaam beter begrijpen ( hormonen)
• Ritme van je lichaam volgen ( niet het ritme van supermom)

Wanneer?

6 zondagen ( 4 met baby, 2 zonder) Start April 2023 .

 

Closing the bones for mom and there baby:

Samen met je baby deze heilzame reis ervaren?

Closing the bones is een oeroud ritueel die in zuid Amerika is ontstaan. Dit ritueel werd herhaaldelijk gedaan wanneer een vrouw haar kind had gebaard. Het is een prachtig ritueel waarin de vrouw word gedragen en gewiegd in de handgeweven Rebozo doeken. Ook worden deze doeken ook wel levensdoeken genoemd. Alle vrouwen worden gedragen als baby in deze doeken, spelen ermee in hun kinderjaren, worden gevierd en omhuld als de menstruatiecyclus zich aandient. Het hoort in alles wat zij doen. En wanneer zij sterven worden ze omhuld in deze doek.

Een healing voor elke postpartum mom! Deze behandeling is heel heilzaam het brengt de vrouw terug in haar lichaam. En het bekken wordt omhuld en in balans gebracht.

Een deel van de behandeling bestaat uit de activatie van de lymfe en fasciae die zorgen voor ruimte en doorstroming. Nadien volgen we met een verwarmende olie massage van de buik met specifieke technieken om de organen te ondersteunen en baarmoeder en blaas terug te brengen naar hun place to be. Op het einde van de behandeling wordt het lichaam omhuld en gesloten met de Rebozo doeken die handgemaakt door mannen en vrouwen die hier liefde en creatie insteken. Broeder en zusterschap in de prachtige Rebozo doeken.

Uit eigen ervaring vind ik dit ritueel diepvoedend, koesterend en de vrouw ervaart een enorme draagkracht. Zowel wanneer emotionele disbalans zich aandient zal de vrouw hierin ondersteund en gedragen worden in alle respect. En niks is mooier om dit samen met jouw baby te doen.

De vrouw voelt zich nadien terug in haar lichaam en is heel helemaal aanwezig in haar kracht, de baby krijgt al deze mooie energie mee.

 

  • Boeken via de agenda of via mail.

 

RESERVEER
logo yoga with taylor

Yoga with taylor

Yoga with taylor

BE 0643 436 038
Mason, Matthew
Schildekenstraat 5
9940 Evergem

Blijf op de hoogte

Yoga With Taylor © 2022
Crafted by Ident-IT bv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram