Zwangerschapsyoga & dans

Met dansen je zwangere lichaam in beweging brengen!

Yoga en dans hebben een positieve uitwerking op lichaam en geest. Zelf ervaar ik meer energie en tegelijkertijd kan ik spanning gemakkelijker afvoeren waardoor ik mijn lichaam beter aanvoel. Het is een mooie combinatie waar vrijheid van de beweging tot op celniveau voelbaar is. Na zo een les voel ik me steeds zo licht als een veertje.

Yoga richt de aandacht naar binnen, waarbij dans zich op sommige momenten ook naar buiten kan keren. Beweging, expressie en uiting geven aan jezelf door middel van ritmes in ons lichaam te ervaren. Het verkennen en stimuleren van de eigen creativiteit in dans en beweging. En vooral plezier beleven in het ontdekken van mogelijkheden. Je leert vanuit jouw gevoel te bewegen waardoor je eigen emoties leert kennen en kan uiten.

We dansen niet op maat, vrij bewegen, voelen en ervaren is de essentie. Muziek is van invloed op je stemming en laat je dichterbij je gevoelens komen. Door het uiten en doorleven van je gevoelens kom je langzaam in verbinding met het hart. Hierdoor gaan hart kwaliteiten als compassie, mededogen, eigenwaarde en liefde weer volop stromen.
Hoe mooi kan het zijn om tijdens je bevalling te dansen? Dans en yoga kan je opvrolijken, opladen en helpen ontladen. Samen golven we op de golven van ons dans- en weeënritme om tijdens deze intense en krachtige ervaring in vertrouwen moeder natuur haar werk te laten doen.

Deze les geeft meer zelfvertrouwen, je stroomt mee op de golven van de weeën, met beweging kunnen we de baby helpen beter in je bekken te positioneren.
Er gebeurt bio mechanisch zo veel nuttige dingen die je baby helpen soepeler geboren te worden.Bindweefsel wordt zacht gehouden en de emoties kunnen vrij stromen. We voeren spanning af en creëren ruimte in het lichaam die prachtige en vol mag groeien. Laat de oxytocine stromen en voedt jou en je baby met deze prachtige energie.

 

Waar?

The Future House: Wondelgem

Paramedisch centrum BELIEVE: Evergem

Enkel in de zomermaanden

 

RESERVEER
logo yoga with taylor

Yoga with taylor

Yoga with taylor

BE 0643 436 038
Mason, Matthew
Schildekenstraat 5
9940 Evergem

Blijf op de hoogte

Yoga With Taylor © 2022
Crafted by Ident-IT bv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram