Blog post illustration

Closing the bones for mom and there baby

Closing the bones for mom and there baby:

Samen met je baby deze heilzame reis ervaren?

Closing the bones is een oeroud ritueel die in zuid Amerika is ontstaan. Dit ritueel werd herhaaldelijk gedaan wanneer een vrouw haar kind had gebaard. Het is een prachtig ritueel waarin de vrouw word gedragen en gewiegd in de handgeweven Rebozo doeken. Ook worden deze doeken ook wel levensdoeken genoemd. Alle vrouwen worden gedragen als baby in deze doeken, spelen ermee in hun kinderjaren, worden gevierd en omhuld als de menstruatiecyclus zich aandient. Het hoort in alles wat zij doen. En wanneer zij sterven worden ze omhuld in deze doek.

Een healing voor elke postpartum mom! Deze behandeling is heel heilzaam het brengt de kersverse mama terug in haar lichaam. Het bekken wordt omhuld en in haar center gebracht. Deel van de behandeling bestaat uit de activatie van de lymfe en fasciae die zorgen voor doorstroming. Nadien volgen we met een verwarmende olie en een specifieke massagetechniek van de buik om de organen te ondersteunen. De
baarmoeder en blaas terug bewegen naar hun place to be. Op het einde van de behandeling wordt het lichaam omhuld en gesloten met de Rebozo doeken. Die handgemaakt zijn door mannen, vrouwen die hier liefde en creatie insteken.

Uit eigen ervaring vind ik dit ritueel diep voedend, koesterend en geeft het een enorme draagkracht. Zowel wanneer emotionele disbalans zich aandient zal de vrouw hierin ondersteund en gedragen worden in alle respect. En niks is mooier om dit samen met jouw baby te doen. Een cadeau voor mom & baby met deze mooie energie verder onderweg  in deze bijzondere reis van moederschap.

Closing the bones kan na een natuurlijke bevalling al vrij snel worden toegepast. In Zuid Amerika worden er 6 closing the bones uitgevoerd in de eerste zes weken na de geboorte. Dit weliswaar als het geboorteproces zonder complicaties is verlopen.

 

Wil je graag een kraamcadeau aan de kersverse mama of een sessie boeken mail dan naar:

lindsay.taylor@yogawithtaylor.eu

 

Kostprijs:

Closing the bones duurt 2u, soms 3u en de prijs hiervoor is 65€/uur.

Deze treat wordt bij jou thuis gedaan samen met je baby.

** Er is verplaatsingskost van €0,4170/km

logo yoga with taylor

Yoga with taylor

Yoga with taylor

BE 0643 436 038
Mason, Matthew
Schildekenstraat 5
9940 Evergem

Blijf op de hoogte

Yoga With Taylor © 2022
Crafted by Ident-IT bv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram