Blog post illustration

zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga 

Een zwangerschap is één van de meest heilige, transformerende processen in het leven van een vrouw. Er is niets wonderlijker dan het creëren van nieuw leven. Het idee dat een minuscuul zaadje na een lange dans samensmelt met een eicel, hartactiviteit opgang stelt, alle celdelingen perfect te laten plaatsvinden, je babytje te laten groeien vanuit zo ongeveer helemaal niets. Dit is het magische werk waar een vrouwenlichaam negen maanden met bezig is. Deze intense maar wel bijzondere reis is een ware transformatie voor de mama in spé. Niet alleen wordt er een baby geboren maar ook een moeder.

Met zwangerschapsyoga gaan we herontdekken, verbinden, bewegen met ons lichaam, de adem laten bewegen naar de bekkenbuik, bouwen aan vertrouwen en laten we de liefde stromen van moederhart naar babyhart. Met deze reeks reik ik tools aan om bewegend en genietend deze geweldige reis van zwanger zijn te ervaren. Zodat jij en je baby in volledige overgave en vertrouwen de dans van moeder natuur danst tijdens het baringsproces.

Je hoeft helemaal geen voorkennis te hebben. Het is een moment puur voor jezelf om bewuster contact te maken met het leven dat in jou groeit.

Deze reeks is voor elke zwangere vrouw die haar bewustzijn wil laten groeien met het leven die in haar groeit. Deze reeks geef ik met hart en ziel en elke keer opnieuw groeit mijn kennis verder door studie werk.

 

Mamas are magical, ambitious souls thriving endlessly!

 

Waar & wanneer?

Vroedvrouwen Mama Lief ( Evergem): start donderdag 24 augustus 18u45- 20u(volzet)

 The future House 22 september 18u30- 20u boeken via https:https://thefuturehouse.be/

 

Deze reeks houdt 10 lessen in waarvan één met de partner ( wat kan een partner betekenen tijdens de arbeid?), Rebozo technieken, massage, houdingen tijdens de arbeid, ontspanning, krachthoudingen, beweging en wekelijkse tips.

Kostprijs?

  Reeks van 10 lessen 160 euro

 Neem je geen 10 lessen dan betaal je per les 20 euro.

 

Vraag alvast jouw sportpremie aan bij jouw mutualiteit dan krijg je nog een tegemoetkoming.

 

Ben je geen digitale duizendpoot of heb je een vraag stuur alvast een mailtje naar lindsay.taylor@yogawithtaylor.eu

Liefs,

Lindsay

logo yoga with taylor

Yoga with taylor

Yoga with taylor

BE 0643 436 038
Mason, Matthew
Schildekenstraat 5
9940 Evergem

Blijf op de hoogte

Yoga With Taylor © 2022
Crafted by Ident-IT bv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram